»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Peter (Dej Yamsri)

Peter werd geboren in het Bhumiphol ziekenhuis in Bangkok en heeft ouders besmet met HIV. Nadat Peters moeder stierf bracht zijn vader hem naar de 70 jarige overgrootmoeder om voor hem te zorgen en ging zelf terug naar Bangkok voor zijn werk. De overgrootmoeder wilde een goede opleiding voor Peter en zond hem naar het kindercentrum nabij haar huis. De ouders van de andere kinderen weigerden Peter toen ze er achter kwamen dat zijn moeder stierf aan de gevolgen van AIDS. Ze wilden hun kinderen niet in dezelfde school als Peter, en ze weigerden hun kinderen naar school te zenden zolang Peter daar was. Dus werd Peter gedwongen thuis te blijven. De leraren waren evenwel erg sympatiek en gaven Peter iedere week melk.

Na een huisbezoek van een gezondheidwerker ontdekte men dat Peter HIV positief was en hij werd naar Sarnelli verwezen voor verdere zorg. Peter is een gezonde en vrolijke jongen die snel opgenomen wordt in de groep. Hij is erg open en deelt zijn eten met de andere kinderen al snel na hij hen ontmoet.


Voor Peter heeft zich tot op vandaag nog geen sponsor bij ons gemeld. Grijpt u a.u.b. deze gelegenheid aan om geborgenheid en geluk in het leven van dit kind te brengen.

Hoe kan ik helpen?
Sponsor worden

»Top
64 kinderen op 7 pagina's, ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7 


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt

rmi nachrichtentechnik

All rights reserved by Sarnelli House, Thailand