»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Pagina 2 of 2, ga naar pagina ::1 ::2
Reverend Michael Shea, C.SS.R
Pater Shea is Redemptorist, welke orde hem ruim 35 jaar geleden naar Nongkhai stuurde. Hier bekommert hij zich om de armsten onder de armen. Daaruit ontstond in de loop der jaren een weeshuis voor meisjes (Viengkhuk House) en voor jongens (St. Patric). Father Shea doet ook de zielzorg in de katholieke gemeenschap rond Nongkhai. Hij is bekend in de verre omgeving, en als ergens hulp nodig is wordt hij geroepen. Zijn meest recente project is het Sarnelli-House.
Pae
Moeder Pae is de ziel en de motor van het Sarnelli-House. Samen met father Shea runt zij het Sarnelli-House. Zij zorgt ervoor dat zij uitkomen met de vaak krappe middelen om alle kinderen de best mogelijke verzorging te geven. Werkelijk niets ontgaat haar. Ze is vaak de eerste die ziet dat een kind verandert - ziek wordt. Zij is het die hele nachten aan het bed van een kind zit als diens toestand verslechtert. Moeder Pae is diepbedroefd als ondanks alle zorg een van HAAR kinderen sterft.
Gung
Gung werkt nu in het Sarnelli-House als manager. Haar man en zij wonen in het St Patricks jongensweeshuis, zo?n 2 km van Sarnelli. Gung is erg bekwaam en gemakkelijk in de omgang. De kinderen reageren goed op haar liefdevol gedrag en de staf kan het goed met haar vinden. Ze is een waardevolle aanwinst voor Sarnelli..
Emm
Emm vind je overal in het huis. In de ochtend maakt ze de kinderen wakker, doet ze in bad en kleedt ze aan, verwisselt luiers, en heeft dan nog tijd over om kinderen te knuffelen en TV met hen te kijken. Ze is er altijd.
Djiab
Djiab springt overal bij waar hulp nodig is. Is het nu handen wassen, een kind verschonen, de tuin aanvegen of helpen bij het koken. Ze is ook een luisterend oor als het om de psychische wonden van de kinderen gaat.
Baeo
Baeo kwam midden januari 2003 in het Sarnelli-House. Haar zus Gratae werkt hier ook en omdat het haar zo goed beviel en zij ook veel van kinderen houdt beantwoordde ze het verzoek van Father Shea.
Baeo is echt een moederlijk type en voelt zich erg goed tussen kleuters. Voor haar is het ?babyhuis? precies de juiste plek.
Ooi
Ooi werkt nu bijna twee jaar in Sarnelli. Ze is een van de hoofdverzorgsters van de kinderen en werkt in de avond en nacht. Ze heeft net een zes maands cursus voor verpleging gevolgd in Udon Thani en is getraind om twee maal daags de medicijnen te verstrekken. Ooi is een open en blije vrouw en toont haar liefde voor de kinderen in de spelletjes die ze met hen doet.
Kwan
Kwan woont in het Vienchuk meisjestehuis en werkt van maandag tot vrijdag in het Sarnelli-House en geeft onderwijs aan de kleinere kinderen en aan de zieken die niet naar school kunnen. In de weekenden zorgt ze voor de kinderen in Vienchuk. Ze is heel aardig en rustig, en de kleinsten genieten van de lessen van Kwan.
Por
Por heeft een zes maanden durende cursus voor verpleegster gevolgd in Udon Thani.Ze werkt in de avond en de nacht samen met Ooi, en de kinderen reageren goed op haar vriendelijke natuur.
Anne
Nhoo
Noi
Tan
Tor
Dawan
Dawan zorgt samen met Prajad voor de jongste bewoners van het Sarnelli-House. De jongste hier is net een paar maanden oud. Dawan is een "geboren" moeder; zacht, rond, liefdevol - precies de goeie persoon om te knuffelen. Dat hebben die kleintjes bij uitstek nodig.
Rat
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand