»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Gelukkig Pasen !
(19.4.2004)
Beste vrienden,

Een laat "gelukkig Pasen !" En een gelukkig Thais nieuwjaar ! Deze keer hebben we goed nieuws. Wij hebben hopelijk het ergste gehad met de TB aanval. De 8 jonkies die besmet waren met TB zijn nu terug in hun opgeknapt verblijf en van de 19 kinderen die waren ondergebracht in het House of Hope zijn er op Paasdonderdag 15 teruggegaan naar hun vriendjes. De andere 4 gaan niet zo snel vooruit en blijven in het House of Hope tot 17 mei. Dit is niet zo slecht voor ze want ze hebben 2 kamers met airco. Ze zetten hem aan en slapen lekker.

Het Thais nieuwjaar begon dinsdag en eindigde vrijdag. De wegen waren overvol met dronken mensen die water en talkpoeder gooiden en overgaven van zattigheid. De politie doet een oogje dicht bij het gokken dat dan 5 dagen duurt (gokken is illegaal hier). Op de eerste dag van het Songkran waarbij mensen met water gooien gedurende drie tot vijf dagen ging ik op de fiets van Pai Si Thong naar Don Wai en terug. Iedere vrouw, tiener en kind gooide water naar me (inclusief onze eigen kinderen die het te gek vonden me te zien gaan en komen). Ik moest zelfs van de fiets af om de kleinsten me te laten douchen.

Van 24 tot 28 april gaan de meeste kinderen naar Pattaya op excursie. De babies en jongsten gaan niet mee, en ook niet de kinderen in quarantaine. Dit jaar huren we een bus. Dat is veiliger en de bus heeft airco.We bidden voor een veilige reis, en dat niemand ziek wordt of verdrinkt.

We danken je, en bidden voor jou en jouw dierbaren. We vragen God je te zegenen.

Father Mike Shea
Father Shea
26 brieven van Father Shea op 26 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt

rmi nachrichtentechnik

All rights reserved by Sarnelli House, Thailand