»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording


Wij hebben het Sarnelli House zo vormgegeven, dat het een echt tehuis voor die kinderen is. Het moet het huis van één grote familie zijn en geborgenheid geven.
click click click click
click click click click
click click click click
click click click click
click click click click
Klik de kleine beeldjes
aan voor een grote foto
Sarnelli House

Het Sarnelli House biedt kinderen die HIV-besmet zijn of aan AIDS lijden een nieuw tehuis, geborgenheid, liefde en medische hulp. Dit huis werd in Oktober 2000 geopend. Het Sarnelli House werd noodzakelijk omdat voor meer en meer met HIV of AIDS besmette kinderen de hulp van Father Shea werd verzocht.

Daarvóór verbleven deze kinderen in een weeshuis voor jongens (St. Patric) en voor meisjes (Viengkhuk Hospice). Het Sarnelli House ligt in een open gebied, midden tussen bamboe- en mangobomen. Hier is ook nog ruimte om het Sarnelli House uit te breiden. Dit is reeds gepland en is ook dringend nodig omdat nu slechts 61 kinderen opgenomen kunnen worden.

Het Sarnelli House is de enige faciliteit in noord-oost Thailand (groot ongeveer een/derde van heel Thailand) die zich bekommert om deze kinderen. Hier wonen die kinderen tot zij hun studie hebben afgerond en op eigen benen kunnen staan. Weliswaar worden kinderen door de Thaise autoriteiten hiernaartoe gebracht, maar er volgt geen financiële ondersteuning uit die hoek. Het Sarnelli House bestaat en werkt uitsluitend door giften. (Zie "Bericht van Father Shea"). Het Sarnelli House heeft dringend uw giften nodig om nog meer zieke kinderen dit tehuis te kunnen bieden.

2  Bericht van Father Shea
Hoe kan ik helpen?
Sponsor worden
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand