»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Michaels Room
(25.9.2002)
Bar Tha Sadet in Nongkhai opende zondagavond 22 september 2002 de nieuwe bar "Michaels Room". De naam is verbonden met het Sarnelli-House en de Nederlands/Thaise jongen Michael die daar heeft gewoond maar in juli 2002 is overleden aan de gevolgen van AIDS.

Een bijzonder geanimeerde avond resulteerde in een extra bijdrage van ruim 2.200 baht (55 euro) ten bate van Sarnelli-House. Dank je wel !
Meer kinderen in het Sarnelli-House.
(13.9.2002)
In de afgelopen vier weken zijn vier kinderen opgenomen in het Sarnelli-House. Phiau, Pat, Pe en Ben kunnen nu opgroeien in de liefde en geborgenheid van de Sarnelli gemeenschap. Na een korte kennismakingsperiode voelen deze vier kinderen zich ogenschijnlijk erg goed thuis.

Father Shea, momenteel op promotie-toer in Amerika, wordt begin oktober terugverwacht. Hij is thans druk bezig geld voor de vaste kosten van volgend jaar in te zamelen bij vrienden en begunstigers.

De kleine Ban ligt op het ogenblik in het Wattana ziekenhuis. Hij wordt daar voor meningitis behandeld. Zijn toestand gaat op en neer. Het doet pijn dit kind zo te zien lijden. Onze gedachten zijn bij hem.

Onze akties met de donation boxes hier –zowel op Phuket als in Nongkhai- werpen hun vruchten af (zie onder “sponsors”). Het is verbazingwekkend hoeveel mensen bereid zijn te helpen als je ze heel direct benadert. Wij plaatsen deze boxen bij voorkeur in gelegenheden die overwegend door "farangs" (Thais voor buitenlanders) bezocht worden. Restaurants, guesthouses en hotels zijn ons doel. De weerklank is goed ! Wij zijn benieuwd wat het uiteindelijke resultaat zal zijn…

Meer akties zijn gepland, vooral in het kader van het naderende kerstfeest. Wij houden u op de hoogte !
Fon
(26.7.2002)
Slechts drie dagen na Michael stierf gisteren kleine Fon. Volledig onverwacht bleef haar hartje stilstaan. Weer een dood kindje, een dood die bij tijdige hulp niet nodig was geweest. Het spoort ons aan door onze bijdragen tijdige opname in het Sarnelli-House mogelijk te maken.
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand