»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Kort nieuws:
(30.1.2004)
Tot onze vreugde heeft nader onderzoek uitgewezen dat Goi niet besmet is met HIV of AIDS. Ze kan nu samen met haar drie zusjes opgroeien in het meisjesweeshuis Vienchuk.

Bij Djo heeft de intensieve verpleging vruchten afgeworpen. Het gaat aanmerkelijk beter met haar. Ze is nu in staat haar hoofdje op te tillen en te draaien. Djo heoft ook niet meer kunstmatig gevoed te worden maar kan zelf kauwen en slikken.Zo zie je maar wat liefdevolle verpleging en aandacht zelfs voor een meisje als Djo betekenen kan ! Wij hopen dat ze zich zo zal blijven ontwikkelen.
Nieuwbouw in het Sarnelli-House
(21.1.2004)
Zoals al eerder bericht, werd het Sarnelli-House te klein omdat steeds meer kinderen hier hun toevlucht zoeken. Ondanks alle voorlichting over AIDS schijnt het aantal kinderen dat met de HIV/AIDS infectie geboren wordt, of dat de infectie later oploopt (zie het verhaal van Jawm) toe te nemen. Daardoor werd nieuwbouw dringend noodzakelijk omdat er niet meer genoeg slaapplaatsen waren. Het babyhuis was vooraf zo opgezet dat er een etage op kon. Maar, zoals zo vaak, ontbrak het geld. Father Dick vond een sponsor bereid die kosten voor zijn rekening te nemen. Er wordt nu al een maand gebouwd en wij hopen dat in maart de uitbreiding in gebruik kan worden genomen. De kleinsten zijn tijdelijk provisorisch ondergebracht in het jongensweeshuis “Si Thong”.
Goed voorbeeld doet volgen
(4.1.2004)
Net zoals in de Red Onion op Phuket en in Nongkhai worden nu ook in Café Servus in Karon op Phuket “Sarnelli verjaardagen” gevierd. Om het geheel wat aantrekkelijker te maken had Peter op de verjaardag van de Koning niet gesloten maar een barbeque party georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Sarnelli. De verblijdende balans van twee avonden was 6.300 bath voor onze kinderen. Hartelijk dank, Peter, voor jouw inzet !
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand