»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Vacantietijd – Bijdragentijd !
(4.12.2003)
Het seizoen is in Thailand begonnen en geleidelijk aan komen de toeristen.
EEN gast was wel bijzonder welkom bij ons; Piet uit Rotterdam kwam voor een korte vakantie en overhandigde ons het resultaat van zijn zomeraktie en in het bijzonder van zijn bingo-avond waarover wij al bericht hebben. Het trotse resultaat was 800 euro en de gunstige wisselkoers resulteerde in een bijdrage van 38.144 bath voor het Sarnelli-House ! Heel hartelijk dank aan Piet en natuurlijk aan de gasten in Café Keerweer die hieraan bijgedragen hebben.

Onze dank geldt ook alle andere vrienden die vanuit hun vrolijke vakantiestemming een bijdrage hebben gegeven.
Verjaardag in Nong Khai
(18.11.2003)
Op 7 November vierde Erik zijn 57e verjaardag. Voor deze gelegenheid nodigde hij zijn vrienden uit in de Danish Baker. Na apertitief en kennismaken werd ieder aan tafel uitgenodigd. Met gegratineerde zalm, gevulde kalkoen, een paar flessen goede wijn en een ijstaart kon men het goed uithouden ! Father Shea was ziek en kon er helaas niet bij zijn; hij zond 2 stagiaires uit Nederland en Zwitserland als vervangsters.
Zoals gebruikelijk onder Sarnelli-vrienden wilde Erik geen cadeaux maar een bijdrage voor de kinderen van Sarnelli. 8.400 Bath konden we meegeven voor Father Shea.

Dank je wel, Erik, voor deze fijne avond.
Dank je wel, Nid en Udo !
(23.10.2003)
Nid en Udo kwamen van Chiangmai af om Sarnelli te bezoeken. Net als in januari van dit jaar was de auto afgeladen met cadeaux en speelgoed voor de kinderen, maar ook met waspoeder, afwasmiddel en andere nuttige zaken. En iets wel heel speciaals voor onze kinderen: sokken! Erg welkom nu het hier koud wordt.

Maar nog meer: ze brachten een donatie van 25.000 bath mee, waaronder 2.500 muntjes van een bath. Father Shea was in zijn nopjes want ieder kind krijgt 5 bath mee naar school om soep in de winkel te kopen, en met deze voorraad klein geld kan hij even toe.

Nid en Udo beloofden volgend jaar terug te komen; dank je wel hiervoor!
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand