»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Herdenking in het Sarnelli-House
(26.7.2003)
Michael en Fon en ?
Op 26 juli 2003 werden in het Sarnelli-House de kinderen herdacht die ondanks alle zorgen aan de gevolgen van AIDS gestorven zijn. Het was de sterfdag van Fon, die een jaar geleden, slechts vier dagen na Michael, gestorven is.
Alle grotere kinderen en ook verzorgers en vrienden van Sarnelli kwamen bijeen bij de graven om de mis bij te wonen die Father Mike Shea aan de vier overleden kinderen opdroeg. Wij, de vrienden van Sarnelli, hebben alleen Michael en Fon gekend. David en Lea stierven toen het Sarnelli-House ons nog niet bekend was. Het was Michael die ons de weg wees?
James Calder, een stille helper op de achtergrond, gaf deze keer weer een bedrag van 10.000 bath. Erik Kuijpers, de sponsor van Ice, hielp met 2.000 bath. Bij het gezamenlijke middageten kon Father Mike Shea het bezoek uit Schotland veel over zijn werk en het Sarnelli-House vertellen.

Guk
De Edinburgh marathon voor het SarnelliHouse !
(24.7.2003)
Zoals eerder dit jaar beloofd nam Peter Duncan deel aan de marathon van Edinburgh. Niet zo zeer voor de sportieve prestatie maar voor liefdadigheid. Ongeveer 3.000 lopers begonnen aan de marathon, en velen onder hen deden dat voor diverse liefdadigheidsdoelen. Peter liep voor het Pattaya weeshuis en voor het Sarnelli-House.
Terwijl de eerste lopers na drie uur de finish haalden deden anderen er acht uur over ! Peter had nog 300 lopers achter zich toen hij het lint haalde, maar belangrijker was dat hij 1.300 pond inzamelde voor beide projecten. Dit geld is verdeeld onder het Pattaya weeshuis en het Sarnelli-House.
Wij zijn Peter veel dank verschuldigd voor zijn voortdurende pogingen geld in te zamelen en wij hebben hem hartelijk verwelkomd in Nongkhai waar hij een bezoek heeft gebracht aan het Sarnelli-house om te zien hoe het daar loopt en hoe het geld is besteed.
Peter uit Edinburgh deed het opnieuw !
(19.5.2003)
Peter, die een prachtjob deed in nieuwjaarsnacht, deed het opnieuw ! Hij is nu thuis maar vergeet Sarnelli niet. In Edinburgh hielden Peter en zijn vrienden een inzameling. Het begon met een "jacht op de schat" waarin je in iedere kroeg een aanwijzing moest vinden voordat je naar de volgende mocht. Maar er was meer: de klanten en de staf van de bar doneerden paaseieren voor de zieke kinderen in de ziekenhuizen van Edinburgh, een verloting trok veel meer mensen aan, en er was zelfs een karaokekompetitie !

Iedereen had een prachtdag, en aan het slot waren de donaties opgelopen tot 2000 pond, die werden verdeeld over het Sarnelli-House en de Pattaya Orphanage Trust in Pattaya. Het Sarnelli-House ontving 67.682 bath en die zijn al aan Father Mike Shea overhandigd. Dit geld is voldoende voor de schoolkosten voor alle kinderen voor komend schooljaar !

Wij danken in het bijzonder Peter en Gordon, de manager van de Habana Bar in Edinburgh, die dit alles mogelijk maakte. Zonder de hulp van zijn staf en zijn klanten was dit sukses nimmer mogelijk geweest !

Maar er is meer: Het volgende project is op 15 juni en John, assistentmanager van de Habanabar, en Peter organiseren de Edinburgh marathonloop voor het Sarnelli-House en het Pattaya weeshuis. Jullie zullen hier zeker nog over lezen op deze site. Wij danken jullie hartelijk.
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand