»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Mogelijk tuberculose in het Sarnelli-House
(17.5.2003)
Ta-Dam en Deep zijn tijdelijk van hun vriendjes gescheiden. Ze zijn beiden ziek en hebben mogelijk TB. Uit voorzorg zijn ze beiden ondergebracht in de nieuwe stafwoning. Dit huis gelegen in de buurt van het St Patricks weeshuis voor jongens is ingericht als woning voor de staf van de weeshuizen maar er zijn ook isolatiekamers voor ernstig zieke kinderen ingericht. Hier worden kinderen verpleegd die mogelijk andere kinderen kunnen aansteken.
De beide kinderen zijn verdrietig dat ze niet in hun normale omgeving kunnen verkeren.
Alec weer in het ziekenhuis
(17.5.2003)
Het genezingsproces van Alec na de operatie aan zijn voet loopt helaas niet als gewenst. Een infectie heeft hem opnieuw naar het ziekenhuis in Bangkok gebracht en moeder Pae is met hem mee gegaan. Wij hopen op spoedige beterschap.
Het Sarnelli-House wordt te klein.
(31.3.2003)
Nu sedert januari 2003 Goi, Boem, Fai, Doy, I-oe, Choke, Kiedie en Li-oe hun toevlucht hebben gevonden in het Sarnelli-House en inmiddels voor drie kinderen opname geadviseerd is zal er spoedig geen ruimte meer zijn voor nieuwe kinderen. Nu al ziet moeder Pae zich gedwongen bedden te plaatsen in het dagverblijf. Ik hoef niet te benadrukken dat ondanks de krappe ruimte geen kinderen worden geweigerd!
Door extra personeel en vrijwiliggers komen de kinderen niets te kort, maar ja, een kind heeft een slaapplaats nodig! Door de toename van het aantal medewerkers is ook voor hen een plekkie nodig.
Al bij de bouw van het ?babyhuis? is er rekening mee gehouden dat er later een verdieping op moet kunnen en de fundering kan dat dragen. Nu is de behoefte daaraan sneller gegroeid dan gedacht. Het Sarnelli-Huis is nu eenmaal bij het gehele regionaal bestuur bekend en als een met HIV of AIDS besmet kind moet worden ondergebracht kent men de weg naar Sarnelli. ?Uit het oog, uit het hart? is dan het motto. Maar er komt geen geld mee voor verzorging !
Het plan voor de uitbreiding ligt klaar; nu alleen de centen nog????.

GUK
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand