»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
James Calder
(30.3.2003)
Steeds als James me zegt "Uwe, ik wil weer naar het Sarnelli-House", dan weet ik dat wij weer een grote bijdrage voor de kinderen kunnen verwachten. Zo ook op afgelopen zaterdag toen James een bedrag van 10.000 bath aan Moeder Pae gaf.
James Calder is een 71-jarige Canadees die reeds vele jaren in Nongkhai woont. Hij leerde het Sarnelli-House kennen door onze akties hier. Nadat hij eenmaal met mij daar was geweest en het directe kontakt met de kinderen ondervond moet hij gewoon van tijd tot tijd er weer naar toe.
In het Sarnelli-House worden zelfs mensen op James "leeftijd weer kind", voetballen met ze, zitten samen met ze op de grond te spelen en openen hun hart voor deze kinderen. Het zijn mensen als James en vele anderen die het Sarnelli-House in leven houden. Dank je wel, James.

GUK
Alec is geopereerd
(23.3.2003)
Eindelijk was het zo ver; de kleine Alec werd op 17 maart 2003 in Bangkok aan zijn voet geopereerd. Zoals je ziet in zijn verhaal werd Alec met een klompvoet geboren.
Op zaterdag de 15e ging hij met moeder Pae per trein naar Bangkok. Op maandagmorgen al stonden de artsen klaar om zijn voet recht te zetten. Volgens de artsen is de operatie geslaagd !
Alec bleef nog een nachtje voor controle in het ziekenhuis en ging dinsdagavond met de trein terug naar Nongkhai. Een vermoeiende reis voor moeder Pae omdat Alec veel huilde. Maar nu is Alec weer terug in de liefdevolle omgeving van zijn familie. Zijn mobiliteit is alleen wat ingeperkt; hij zit voorlopig nog in een rolstoel.
Om de drie weken moet Alec voor controle terug naar Bangkok en over twee maanden kunnen wij hem weer door Sarnelli zien flitsen?.

Guk
Opnieuw bezoek uit Phuket
(16.3.2003)
Bep, Piet en Hans kwamen van Phuket, waar ze vacantie vierden, naar Nongkhai gevlogen. Dat had een bijzondere reden. Bep vierde op 15 maart 2003 haar 64e verjaardag en wilde deze dag zinvoller besteden dan op het strand van de Phi-Phi eilanden. Ze ging liever naar de kinderen in het Sarnelli-House !
Zoals altijd als vrienden van Sarnelli naar Nongkhai komen maken wij daar alle tijd voor vrij, ontvangen ze hartelijk en helpen bij het zoeken van een hotel. Zaterdagmorgen gingen Erik en Uwe met hen naar Sarnelli; zodra moeder Pae de reden van het bezoek vernam kwamen alle kinderen bij elkaar en brachten Bep een verjaardagsgroet. Daarna konden drie koffers met cadeaus worden uitgepakt ! Kleren, bonte handdoeken en vooral een hoop speelgoed kwam daaruit tevoorschijn. De ballen, poppen, stoffen dierpoppen en kleine computerspeeltjes maakten de kinderen stapeldol. Met net zulke stralende gezichten zaten Bep, Piet en Hans tussen de kinderen en speelden met hen. Zichtbaar ontroerd verzekerde Bep ons dat dit haar mooiste verjaardag was.
Ruim drie uren bleven wij in het Sarnelli-House; Erik en Uwe konden veel vragen beantwoorden die nu eenmaal opkomen bij een eerste bezoek. En moeder Pae kon 6.000 bath in ontvangst nemen naast de koffers die werden achtergelaten. Stralende en vrolijke kinderen wuifden ons bij het afscheid na, en met eveneens stralende maar vochtige ogen wuifden wij terug tot Sarnelli uit zicht was.
In de avond deden wij de verjaardag nog eens over met lekker eten en een taart ! De volgende morgen vlogen Bep, Piet en Hans terug naar Phuket. Alle drie verzekerden ons deze dag niet snel te zullen vergeten.

Guk
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand