»Home »Deutsch »Nederlands »English
Sarnelli House
Onze kinderen
Kinderen vertellen
Ons team
Michael, of: hoe het allemaal begon
Nieuws
Hoe kan ik helpen?
Extra bijdrage
Sponsor worden
Brieven van Father Shea
Sponsors
Brieven aan Sarnelli
Uw bericht aan ons
De route naar het Sarnelli-House
Wie zijn wij?
Verantwoording
Bezoek in het Sarnelli-House
(15.1.2003)
Nid en Udo kwamen uit Chiang Mai naar Nongkhai; hun grote auto was afgeladen met levensmiddelen, pampers en schoonmaakartikelen, en een hoop speelgoed voor de kinderen.
Nid en Udo hebben een bar in Chiang Mai en alle gasten weten onderhand dat Udo geld inzamelt voor zieke kinderen. Ter gelegenheid van hun bruiloft in december 2002 hebben ze een donation box neergezet waar na korte tijd al 9.614 bath (225 euro) in zat. Het logo voor de donation box had Udo uit deze website gehaald en op de box geplakt. Daarnaast gaat ieder "één bath" muntje, dat in de bar wordt betaald, in een aparte donation box, en dat leverde 4.551 bath (105 euro) op.
Jarenlang hebben voorzieningen voor kinderen in Chiang Mai kunnen profiteren van hun menslievende instelling ! Uit onze website lazen zij over onze kinderen en besloten ze deze keer het Sarnelli-House te helpen.
Nid en Udo waren zo onder de indruk van het Sarnelli-House dat ze spontaan beloofden volgend jaar weer hulp te zullen bieden.
Phuket in het Sarnelli-House
(10.1.2003)
Wolfgang en Gert uit Phuket, de samenstellers van deze website, hadden de lange weg (1.700 km) niet geschuwd en waren per auto gekomen. Wolfgang, die hier al vaker was, wilde opnieuw het directe kontakt met onze kinderen proeven. Gert kende het Sarnelli-House alleen van de verhalen en -zoals jullie- van de website. Gert was zichtbaar onder de indruk toen hij tussen de kinderen was en met hen speelde en praatte. Het maakt een groot verschil of je alleen maar over de kinderen leest of direct tussen hen bent.
John en Fong uit Phuket waren ook naar hier gekomen om kennis te maken met het Sarnelli-House.
Wolfgang, die op Phuket ijverig geld voor het Sarnelli-House inzamelt, had opnieuw een groot bedrag in geld en veel speelgoed meegenomen. De kinderen vonden met name een meegebrachte stenen beer gevuld met geld uit de "Flying Handbag" erg leuk; hij kon alleen geopend worden door hem met een hamer kapot te slaan. Dat was geen woord teveel gezegd voor Cebo ! Na twee krachtige klappen lag een bedrag van 2.546 bath (60 euro) tussen de scherven.
Wij zijn er een paar uur gebleven en na het middageten en een lang gesprek met Mike Shea zijn wij weer naar huis gegaan.
Nieuwjaar in het Paradise Complex
(1.1.2003)
Ter gelegenheid van de grote nieuwjaarsparty in het Paradise Complex in Patong Beach, Phuket, had een van de gasten zich voorgenomen geld voor het Sarnelli-House in te zamelen. Onvermoeibaar was de Schot Peter op pad en heeft met de gasten gepraat en met de donationbox gerammeld. Het resultaat van die nacht mag er zijn: in totaal kreeg hij 7.613 bath bij elkaar ! Wij danken hem voor zijn inspanningen maar ook alle mensen daar die er aan hebben bijgedragen.
36 berichten op 12 pagina's, ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12
»Top


Deze site wordt ondersteund door: RMI - siam.de - migeArt


All rights reserved by Sarnelli House, Thailand